Palvelut

Suunnittelu - Valmistus - Asennus

Terästuote- palvelu sisältää projektin etenemisen mutkattomasti mittauksesta valmiiseen asennettuun tuotteeseen. Laadukkaat hitsatut teräskokoonpanomme toteutusluokissa EXC1 ja EXC2 kumppanin kautta luokat EXC3 ja EXC4. Asiantunteva työnjohto huomioi asiakkaan toiveet ja saattaa loppuun projektin kuin projektin. CE, DOP, Huolto-ja käyttöohjeet luovutetaan kohteen valmistuttua aina tilaajalle.

Asennuspalvelut

Joskus työmaalla tulee yllättäviä teräsrakenne- ja hitsaustöitä. Ammattitaitoiset ja hitsaustaitoiset asentajamme ovat käytettävissänne nopeallakin varoitusajalla. Asennustöissä noudatamme erityistä varovaisuutta palo- ja työturvallisuuden suhteen.

Kokeeneet asentajamme asentavat mm. kaiteita, teräsrakenteita, metalliovia ja lasiseiniä. Tuotteiden asennus vaikuttaa suoraan käyttöikään ja huoltotarpeeseen. Ammattiasentajaryhmämme varmistavat tuotteiden maksimaalisen käyttöiän.

Huolto- ja korjauspalvelut

Terästuotteen hitsaajat ja asentajat omaavat pitkän kokemuksen teollisuuden sekä kiinteistöjen korjaushitsauksista ja huoltoon liittyvistä toimista. Hitsaamalla voidaan tehdä erilaiset korjaustyöt nopeasti ja luotettavasti kaikenlaisissa olosuhteissa. Vahvuutenamme on nopeasti saatavat ja joustavat korjauspalvelut. Korjaushitsaus voidaan sopia kertaluontoisena korjaustoimenpiteenä tai pidempiaikaisena huoltosopimuksena. Korjaushitsauksen ympärivuotisia sopimuksia tilataan mm. Taloyhtiöille isännöitsijoiden toimesta, sekä kunnat-ja kaupungit ovat asiakkaitemme joukossa.

Avaimet käteen- Terästuote.com palvelu

Hyvä ammattitaito, kokemus ja yhteistyökumppanit mahdollistavat meillä sen, että asiakas saa halutessaan vaativankin kokonaisuuden avaimet käteen- toimituksena.

Suunnittelusta rakentamiseen

Terästuote suunnittelee ja valmistaa CE-merkittyjä teräsrakenteita. Yritys tuottaa yksityisille sekä julkisen sektorin tarpeisiin erilaisia esteettömyyteen tarvittavia teräsrakenteita. Palvelut  toteutaan suomalaisella työvoimalla omissa tuotantotiloissa, vahvuutenamme osaava henkilökunta.

Suunnittelu

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Pidämme suunnittelutyötä tärkeänä osana projektikokonaisuutta. Hyvä suunnittelutyö minimoi asiakkaamme sekä yrityksemme kustannuksia. Teräsrakenteiden oikeanlainen toteutustapa suunnitteluvaiheessa voi säästää jopa 10-15% kustannuksissa. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Esteettömyys

Rakennusmääräysten mukainen rakennuksien esteettömyys on tärkeä osa 2000-luvun rakentamista. Terästuoteella valmistetaan invalidiramppeja liikuntaesteisille. Tuotteiden avulla muutetaan ympäristö niin kotona kuin konttorissa esteettömäksi sekä turvalliseksi. Valmistamme ramppien lisäksi kaiteet, seinäkäsijohteet, kynnykset sekä kynnysluiskija.

Tuotteen elinkaari ja ympäristöpolitiikka

Kaikilla tuotteilla on käyttöikänsä, mutta hyvällä suunnittelulla, huollettavilla ja laadukkailla tuotteilla varmistamme tuotteen maksimaalisen käyttöiän. Terästuote toimii ympäristö asioissa ISO14001 mukaisesti.

Pyydä tarjous