Tuotteet

Terästuote valmistaa mittatilaustyönä:

 • Kantavia teräsrakenteita, luokat EXC1 ja EXC2 kumppanit EXC3 ja EXC4
 • Suuret teräsrunkorakenteet
 • Porraskaiteita, käsijohteita, törmäyskaiteita
 • Lasikaiteita, Terassi lasituksia
 • Katoksia, portaita
 • Hoito- huolto ja työtasoja (myös esteettömyys, invalidirampit)
 • Teräsportteja
 • Elementtituet, katoksien tukiraudat, sekä muita tukirakenteita
 • IVKH runkorakenteita Paroc ja kantavateräspoimulevy
 • Ruostumattomia, kuumasinkittyjä sekä Epoksi+pulverimaalattuja teräsrakenteita ulkokäyttöön
 • Teräs- ja alumiiniovia sekä teräs- ja alumiini-ikkunoita

Pintakäsittely ja laadukas lopputuote

Tuotteemme ovat saatavilla joko pulverimaalattuna tai märkämaalattuna RAL- vakioväreihin tai vaihtoehtoisesti RST ja kuumasinkittynä. Sijaintimme ansiosta maalaus ja kuumasinkityspalvelut ovat vieressämme, joka mahdollistaa hyvän logistiikan sekä lyhentää tuotteiden toimitusaikaa. Mahdolliset laatupoikkeamat pintakäsittelyssä voidaan näin tehokkaasti ja nopeasti korjata.

Tilatut tuotteet myös asennetaan asiakkaan haluamaan kohteeseen näin sovittaessa. Kysy lisää tuotteiden asennuspalvelusta jo tuotetta ostaessasi.

Kaiteet eri vaihtoehdoin

Teräs-, HST-, RST ja lasikaiteet valmistetaan noudattaen asiakkaan vaatimuksia. Kaiteet voidaan pintakäsitellä sekä sisä, että ulkokäyttöön koville säärasituksille. Kaiteet valmistetaan teollisuuden uusimpia tekniikoita noudattaen. Käyttämämme raaka-aineet on materiaalien huippuluokkaa, tuotantomenetelmät ovat alan ehdotonta kärkeä ja tuotteidemme laatu asiakkaillemme aina huippuluokkaa. Käsijohteisiin materiaali valittavissa mm. puu, rst, hst, teräs tai muovi.

2000- luvun menetelmät

Työmaalla tehtäviä hitsauksia vältellään tänä päivänä palovaaran, paikkamaalauksien ja muiden vahinkojen ehkäisemiseksi. Terästuotteella on nykyaikaisia kiinnitysmenetelmiä ruuvi ja läpipulttiliitoksin saatavana esim. porraskaiteisiin. Kaiteiden lisätuennatkin onnistuvat ilman hitsauksia.

Mittatilauksena on saatavana myös CE-merkityt rakennustyömailla käytettävät rakennustuoteasetuksen mukaiset teräsrakenteet monissa eri muodoissaan sekä eri materiaalein ja vaihtoehdoin. 

Kantavat teräsrakenteet

Terästuote valmistaa rakennusteollisuuden tarpeisiin teräsrakenteita ja -kokoonpanoja. Valmistus toteutetaan standardin SFS-EN 1090-2 mukaisilla perusaineilla ja työmenetelmillä. Valmistus tapahtuu projektiluonteisesti rakennuttajan tuottamien eritelmien ja suunnittelutietojen pohjalta toteutusluokissa EXC1 ja EXC2. Kumppani verkostomme kautta vaativat terästoimitukset aina EXC3 ja EXC4 luokkiin asti.

Suunnittelu toteuttaa käsijohteet sekä muut portaisiin kuuluvat osat. Saat myös portit, aidat sekä kokonaiset katokset valmiista mitoista tehtyinä tai sovittuna avaimet käteen –palveluna suunnittelusta aina asennukseen asti. 

Pyydä tarjous